Saturday, January 16, 2010

Busy ke Lazy, Pn. Faridatul?

Lama betul tak menulis. Busy pun ade Lazy pun ada..haha

Busy dengan ape tu, you might ask

Saya busy dengan menjaga hal rumah tangga. Fea kerap demam. Sekarang pon dia demam. org kate sebab dia tengah build immune sistem die. Tapi kadang risau jugak asyik demam jer.

Saya busy dengan keje. Bese la awal tahun. Banyak kelas dan kelas prep pon perlu buat. Plus sakarang busy dengan corporate training (nanti saya akan ceritakan pasal ini dalam entry lain)

Saya busy dengan mencari kerja baru..hehe..Ini adalah sebab saya tidak puas hati dengan management. banyak prejudis dan mengamalkan favouritism. Ramai staff bagi nasihat untuk saya lari jauh2 dari situ. Insya' Allah ade rezeki saya akan lari dengan pantasnya..hehe

Akhir tahun lepas badan saya asyik lemah dan lesu sahaja. Saya pon tak paham kenapa(it was then). Now, saya dah tahu. Setiap kali saya makan lactation pil, badan saya terus akan rasa lembik oleh kerana itu saya stop mkn. Alhamdulillah, dah ok skarang. Which reminds me I have to buy sacred tea utk tambah susu. Sekarang minum anmum jer tetiap hari.

p/s: ada sesiapa tahu bagaimana saya boleh disconnectkan entry di blog saya dengan notes kat facebook tu?

4 comments:

Anonymous said...

Hello!
You may probably be very curious to know how one can manage to receive high yields on investments.
There is no initial capital needed.
You may commense earning with a money that usually goes
on daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one company's work for several years,
and I'm ready to let you know my secrets at my blog.

Please visit blog and send me private message to get the info.

P.S. I earn 1000-2000 per daily now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

siti said...

salam ziarah

ElyaElmo said...

sis....nak cari keje baru ke??
as ape yeee???
kot2 elya boleh tlg...he3
salam kenal

Anonymous said...

girls [url=http://pornushi.ru/english-version/hd-porn/site-932.html]latina sexy caliente[/url]

Followers