Tuesday, November 2, 2010

celebration birthday sofeah di taska~

Celebration birthday sofeah kami tak buat besar-besaran. Cukup la hanya celebrate kat taska dan di rumah bersama keluarga terdekat. Insya'Allah tahun depan birthday sofeah kami akan jemput rakan2 yang sudah ada anak pula since ramai dah kawen.

So anyway, nak bercerita pasal birthday sofeah yang kami celebrate kat taska. Seperti biasa ada party packs and party hats. No games, nyanyi and kasi budak2 makan brownies(kurang manis dah pesan siap2) je. Then budak2 main la ape. Tak lama pon dok kat nursery tu, then balik. Owh we did snap pictures, will upload it soon.

Nak cerita pasal incident di taska. Ada budak perempuan dalam umur 3 - 4 thn kot, suka ikut hubby lepas tu peluk2 hubby. I biarkan je la. Bese la tu budak nak manja2. I pula layan baby2 yang ade kat situ plus layan fea. Tapi fea tau buat hal sendiri dan main2 dengan budak yang lain. Time budak perempuan tu hug hubby, fea pon ternampak then terus dia pon pegi hug ayah dia.

Suddenly the girl said, "haha, dia peluk. Dia ingt tu papa die kot".

hubby pon pelik and replied, "memang papa dia pun"

the girl: "huh? eh awak sapa?"

hubby: "ayah sofeah la"

the girl: "tapi sofeah dah besar"

Kelakarkan cerita ni. Even budak kecik pon see hubby macam muda sgt utk jadi bapak. I personally tak dengar the conversation. Bile hubby cerita balik sangat kelakar la. Maybe budak tu ingat I hire photographer kot...hehe

(pics later ye)

2 comments:

Fariza Yani Badri said...

heheh, senyum sorg aku bce la farid, awet mude tuh namenye;)

Sofeah~ said...

mude sgt...risau aku...haha...sampai budah 4 thn pon tak sangka...adoiyai

Followers