Friday, April 24, 2009

My wall paper


Hehe..saja letak ini..Ini adalah wall paper kat comp di ofis..hehe...tgk ade gambo sape kat corner tue..nk tulis blog but not in the mood yet..hehe

yang skin kat balakang tue aku main lukis sendiri jer, time bosan ape lagi bukak jer paint and conteng2 then colour la..hehe..tau mcm hodoh tp suke plak tgk..hehe

4 comments:

bukan engkau said...

wargh farid.
mati2 aku ingat sofeah dah membesar dgn cepat dan dia yg buat wpaper tu tau!

haha

| Krsty Pinky | said...

hoho...ni btol2 namanya xde kije smpi dia wat wallpaper sendiri siap conteng2...hehehe

Sofeah~ said...

ahaha...yatt..agak2 la anak aku nk mencontengkan...duduk pon xpandai lagi..hehe

mmg xde keje ni krsty..actually ade tp malas buat..hehe

shasha said...

haha..lawa pon ade wlpon conteng2...hehe..igtkan amik mne td..ha aha ha...ble bce rupanyer buat sndiri..lawo plak tguk..wrna wrni..
buat design mcm tue bilik sofeah nnty ctek..tp x taw la klu pening..heheh:D

comment bahsa utagha di bls blik in my blog..muahahhaa

Followers